Whitebar    
 

Få Mobil og Wi-Fi –telefoner på virksomhedens IP-netværk

Integration af mobiltelefoner til virksomhedens netværk har aldrig været nemmere og mere økonomisk fordelagtigt. Aastra har via sin Aastra Office Suite og Aastra InShare applikation mulighed for at integrere jeres GSM telefoner, således at man direkte fra PC omstilling eller Office Suite kan overvåge om en mobil telefon er ledig eller optaget.

Når mobiltelefonerne kobles til virksomhedens IP-netværk vil medarbejderne have den samme funktionalitet som på fastnettelefonerne – og samtidig fuld bevægelsesfrihed.
Det giver desuden besparelser på telefonregningen, fordi alle opkald kører gennem virksomhedens IP-netværk.

IP-telefoni - VoIP effektiviserer erhvervslivet

Ned med priserne og ind med arbejdsglæden og større produktivitet. VoIP, eller IP-telefoni, er det grundlag, som alle Neuco IP's løsninger bygger på.
IP-telefoni er digital telefoni, der håndteres ligesom datatrafik, og det har radikalt ændret måden, virksomheder kommunikerer på - verden over.

Spar penge på opkald

Eksempelvis kan man benytte computeren som telefon og ringe op ved at klikke med musen på et telefonnummer. Det bliver også muligt at dele telefonbøger på virksomhedens netværk og at give alle medarbejdere adgang til brugervenlige programmer, der fungerer som digitale omstillingsborde. Det øger effektiviteten og skaber mere arbejdsglæde. 
 

Kontakt Neuco’s salgsafdeling for yderligere information
tlf. 70 22 50 60 eller email: salg@neuco-ip.dk