Du er her: INFRASTRUKTUR
 
Whitebar    
 

Om Neuco IP's infrastruktur

Neuco Installation opbygger populært sagt kommunikationens motorveje.
Vi er specialister inden for komplekse kommunikations- og netværksløsninger, fra design og installation af IT-infrastruktur med både PDS, fiberkabling samt trådløse installationer.
Dermed muliggør vi hurtige, stabile og sikre kommunikationsforbindelserelser.

Neuco Installation tilbyder certificeringer af kabel-netværk – certificeringer, der giver tryghed og garanti for kvalitet af produkterne anvendt i kablingen,
 
ligeledes udarbejdelse af dokumentation over de udførte netværksydelser.

Dokumentationen er et værktøj, der bl.a. i forbindelse med pasning af netværket sparer IT-chefen i den enkelte virksomhed for en masse tid med eksempelvis oppatchning af nye arbejdspladser eller omrokeringer.

Vi har i mange år været en del af en branche i rivende udvikling, hvor behov og krav har udviklet sig i takt med datamængdernes vækst. Det har givet os en høj grad af ekspertise i de komplicerede processer og udstyr forbundet med IT-infrastruktur.

Alle vores teknikere er certificerede og fortrolige med normerne på området, så kundernes opgaver er i trygge og kompetente hænder.
Da vi er certificerede IT-installatører, betyder det at vores kunder får 20 års garanti på netværksinstallationen.

Hos Neuco Installation samarbejder vi på tværs af afdelinger og leverer integrerede løsninger tilpasset den enkelte kunde.
Vi etablerer f.eks. alle former for forbindelser mellem kommuner og offentlige institutioner.

Det kan være etablering af kommunernes IT-infrastruktur, IP-telefoni mellem geografisk spredte lokationer. Vi udarbejder også beredskabsplaner og varetager døgnvagts-service af samtlige installationer.
Neuco Installation projekterer og installerer kommunikationsveje som eksempelvis kabling til AV-installationer (lyd og billede) til perfekt gengivelse.

Vi er på forkant med udviklingen og kan honorere de stadig højere krav, erhverv og industri stiller. Vores opgaver udføres i alle tænkelige miljøer, såvel administrations- som produktionsmiljøer.

Kontakt Neuco’s salgsafdeling for yderligere information
tlf. 70 22 50 60 eller email
salg@neuco-ip.dk
  


 

 
 

 
 

NEUCO IP TELEFONI

Diverse
 

NEUCO NETVÆRK

Diverse
 

NEUCO INFRASTRUKTUR

 

Diverse
 

NEUCO HELPDESK

Diverse
Diverse